Italští Elvenking představili druhý díl epcké trilogie

Sdílení

První díl trilogie „Readers Of The Run“ od Italů z Elvenking nabídl svěží a přímý melodický folk metal. Pokračování bylo dlouho očekávané, ale konečně přichází a nese název „Rapture“. Deska složená z jedenácti skladeb září svým skvělým obalem, který nás vrhne do tajemného a pohádkového světa.

Stejně jako jeho předchůdce je album hudebním příběhem s romantickou stránkou. ‚Rapture‘ je perfektní úvod. Epická, silná a melodická skladba střídá nálady s účinností. Melodie jsou pozoruhodné a nechybí ani skvělá folková přestávka. Damnovy rockové vokály dělají zázraky na epickém refrénu s teplými doprovodnými vokály.

Po této první skladbě jsme se nechali unášet jako v dobrodružném filmu. V tomto „Rapture“ najdeme krátké a rychlé skladby, které vás nutí zvednout pěst s chraplavým vokálem, který příběhy oživí. Na delších skladbách Elvenking předvádí taneční a chytlavý folkový zvuk s dobře propracovanými rychlými instrumentálními částmi. Má živý, filmový, melancholický nádech, se snadno zapamatovatelnými a jednotícími refrény.

„Reader Of The Runes – Rapture“ je svěží a ucelený. Během okamžiku vám dá vzpruhu a potěší fanoušky hravého a chytlavého Heavy folk Metalu.

Previous post All For Metal – heavymetalová senzace
Next post SAINT DEAMON jsou zpět. „League Of The Serpent“ je album, které bude jedním z vrcholů žánru v roce 2023.