Sdílení

Příznivci kvalitní muziky se mohou těšit na nový pořad.

Nová HITPARÁDA QR Ticket Hits bude od května pravidelnou součástí hudebního programu Rádia HEY a Rádia SÁZAVA. Na vzájemné spolupráci se už na začátku roku dohodli zástupci provozovatele QR Ticket Media s.r.o. s majitelem rádií Miroslavem Pýchou. Hitparádu můžete od května naladit v sobotu v podvečer a v pondělí ráno na Rádiu HEY a brzy se hitparáda objeví také na Rádiu SÁZAVA.

Nová hitparáda QR TICKET HITS je součástí rozsáhlého balíčku služeb, který od Nového roku nabízí tuzemským kapelám, muzikantům a umělcům portál QRTICKET.CZ. Muzikantům tak poskytuje prostor pro vlastní prezentaci na webu, který navštěvují nejen tisíce hudebních fanoušků, ale také muzikanti, hudební producenti a pořadatelé kulturních akcí. To kapelám umožní získávat nové kontakty a příležitosti.

Díky mediální podpoře Rádia HEY a Rádia SÁZAVA bude hitparáda QR TICKET HITS také pravidelně kompletně prezentována na vlnách obou rádií. Všechny kapely zařazené do hitparády tak získají mediální prostor v rozhlasovém éteru. Vítězné kapely se pak mohou těšit z postupu do dalšího kola, a také z dalších benefitů, které díky vítězství získají.

A zkrátka nepřijdou ani hlasující fanoušci. Nejen, že budou i nadále aktivně ovlivňovat pořadí hitparády a podporovat tak své oblíbené kapely, ale už brzy se dočkají pravidelného losování o ceny od partnera hitparády, kterým se stal PIVOVAR KÁCOV!

Tím však nabídka služeb portálu QRTICKET.CZ rozhodně nekončí, součástí nabídky je také:

  • QR TICKET INTERVIEW (podcast se zkušeným moderátorem) včetně upoutávky ve vysílání
  • QR TICKET E-SHOP – podpora prodeje Merche na e-shopu QRTICKET.CZ
  • QR TICKET NEWS – zveřejňování tiskových zpráv a informací o kapelách a jejich aktivitách na partnerském webu PLAYLISTMUSIC.CZ.
  • QR Ticket Booking – výhradní i nevýhradní zastupovaní kapel a umělců

Srozumitelný přehled všech služeb najdete zde:  https://qrticket.cz/pro-kapely/

Portál QRTICKET.CZ samozřejmě nadále poskytuje pořadatelům maximálně komfortní prostředí pro prodej vstupenek, rychlou výplatu tržeb, a to vše s minimální marží. Hlavní předností portálu je snadný způsob zadání a propagování jakékoli akce, snadné spuštění prodeje vstupenek na pár kliknutí a rychlá výplata peněz ( 3 dny po ukončení akce )

Hitparáda QR TICKET HITS – hlasujte ZDE

Previous post KATAPULT vydává novinkové album Nostalgia, první album nové éry.
Next post Vypsaná fiXa je skupinou roku a má nový Sen