Sdílení

Asking Alexandria – Alone Again
Delain – Queen Of Shadow
Powerwolf – Poison
Traktor – Amigdala
Crystal Ball – Call Of The Wild (feat. Ronnie Romero)
Crystal Ball – You Lit My Fire
Katatonia – Birds
Stratovarius – Survive
Vypsaná fixa – Bagrista ze Suezu
Seven – Život

Delain – Queen Of Shadow

Nizozemští metaloví mistři DELAIN vydali své nové album a těsně před tím stihli fanoušky potěšit i novým singlem. Skladbu „Queen Of Shadow“ navíc vybavili také působivým hudebním videem. Album „Dark Waters“ vyšlo 10. února.

Powerwolf – Poison

Alice Cooper v sobotu 4. února oslavil 75. narozeniny. Od svých přátel obdržel nespočet gratulací a také dárků. Jedním z nich byl i megahit „Poison“ v podání německých POWERWOLF.

 „Během těch let už jsme předělali několik skladeb od umělců, kterých si vysoce ceníme. Alice Cooper s Poison vytvořil nestárnoucí klasiku a nemohli jsme si nechat ujít příležitost oslavit jeho pětasedmdesátiny naší vlastní verzí,“ dodává ke skvělému dárku kapela.

Traktor – Amigdala

Skladba „Amigdala“ tuzemské kapely TRAKTOR pochází z jejich třetího alba „Tmel“, které vyšlo v roce 2011, a tedy nedá se mluvit v pravém slova smyslu o novice. Nicméně v tomto případě je to trochu jinak. Kapela nyní song upravila, a především vybavila novým videem. Kapela o tom informovala na svém FB profilu. Videoklip měl premiéru 5. února a pokud jste ho ještě neviděli, tak ho najdete i na našem webu

Crystal Ball – Call Of The Wild (feat. Ronnie Romero)

Crystal Ball – You Lit My Fire

Už na začátku loňského roku se na pultech obchodů objevilo jedenácté studiové album švýcarských melodických hard rockerů Crystal Ball, Album produkoval, mixoval a masteroval Stefan Kaufmann (ex Accept, UDO) a zní prostě skvěle.

Katatonia – Birds

Mistři melancholického metalu skupina Katatonia vydávají nové album „Sky Void Of Stars“.

Jedná se už o dvanácté studiové album, a najdete na něm 11 nových skladeb.

„Na naší novince se vydáváme na dynamickou cestu, plnou temných scén. Beze Slunce nebo hvězd, jen samý krutý déšť.“ Uvádí kapela k nové nahrávce.

Vypsaná fixa – Bagrista ze Suezu

Vypsaná Fixa se nachází v životní formě, nadále nezahálí a připravila nový klip na další píseň z alba Kusy radosti. Tentokrát vybrala skladbu Bagrista ze Suezu.

Kapelu podpořil i herec Pavel Liška, který si s chutí v klipu zahrál hlavní roli.

Stratovarius – Survive

Finští Stratovarius vydali po sedmi letech loni své nové album.

Deska s názvem  „Survive“ vyšla loni 23. září a skupina tak znovu dokázala svůj status vlajkové lodi symfonické metalové kapely a vrátila se s velkým třeskem. O tom svědčí i nominace „Survive“ na album roku. Tuto radostnou událost oznámila kapela na svém FB profilu.

Previous post Playlist Music 2023 / 05 – QR TICKET HITS únor 2023
Next post Playlist Music 2023 / 07