Sdílení

Point North – All I Want For Christmas Is You
Landfall – Elevate
Snakes In Paradise – Love Got Wings
Tarja Turunen – Eye of the Storm
Amberian Dawn – Gimme! Gimme! Gimme! (a Man After Midnight)
Vypsaná fixa – Buvol
Metallica – Lux Æterna
Divokej Bill – Temný král
Helloween – Lay All Your Love On Me
Chris Rea – Driving Home For Christmas

Landfall – Elevate

S velkým potěšením představujeme album „Elevate“, které je druhým albem brazilských melodických rockerů Landfall. Kapela pochází z brazilské Curitiby a tvoří ji zpěvák Gui Oliver (ex-Auras), kytarista Marcelo Gelbcke, baskytarista Thiago Forbeci a bubeník Felipe Souzza.

Parádní melodický zvuk kapely lze nejlépe popsat asi tak, že spadá někam mezi klasický melodický rock, a là Journey a trochu tvrdší vlivy, jako je klasická éra Dokken, White Lion a Extreme.

S fenomenálními hudebními a skladatelskými schopnostmi a zlatým hlasem Olivera je Landfall skutečně vítaným přírůstkem do žánru melodického rocku.

Tarja Turunen – Eye of the Storm

Tarja Turunen vydala už celkem osm sólových alb a není tedy divu, že už bylo na čase vydat také nějakou tu kolekci toho nejlepšího.

Kompilace „Best Of: Living the Dream“ vyšla 2. prosince,

Na výběru v základním provedení najdete šestnáct skladeb vybraných přímo Tarjou, ale k mání jsou i další edice s dalším materiálem včetně dvouhodinového koncertního záznamu „Circus Life“.

„Ani po těch letech se mi nechce uvěřit“, dodává Tarja, „že vydávám své best of album. Tolik úžasných momentů, jaké jsem prožila… Doufám, že si ho užijete stejně jako já, když jsem ho sestavovala“.

Amberian Dawn – Gimme! Gimme! Gimme! (a Man After Midnight)

Finští Amberian Dawn se opět objevují se zbrusu novou hudební nadílkou, která přináší světově proslulé písně legendární skupiny ABBA, samozřejmě upravené do té správné metalové podoby.

Cover album „Take A Chance – A Metal Tribute to ABBA“ vyšlo 2. prosince prostřednictvím Napalm Records. Toto album, jak už název napovídá, vzdává hold jedné z největších inspirací kapely.

Jako první ochutnávku jsme si před časem představili první singl z alba s názvem „SOS“ plus nové lyric video. Tentokrát nám kapela servíruje Gimme! Gimme! Gimme! (a Man After Midnight)

Vypsaná fixa – Buvol

Letošní rok byl pro skupinu Vypsaná fixa rokem naděje a pilné práce, která přinesla radost. V květnu Vypsaná fixa vydala album nazvané Kusy radosti.

Nyní už se pánové těší na blížící se vrchol celého turné – nadmíru úspěšný rok zakončí finišem ve velkém stylu, koncertem v pražské Lucerně 22. prosince.

Celý článek ZDE

Metallica – Lux Æterna

Metallica oznámila termín vydání nového alba, bude to příští rok, konkrétně 14. dubna 2023. Album ponede tizul „72 Seasons“ a bude to dvanácté studiové album legendární kapely.

Prvním singlem je skladba „Lux Æterna“.

Kapela se chystá také na světové turné. V plánu má 46 koncertů ve 22 městech. Bohužel, turné se netýká České republiky, ale čeští fanoušci si mohou udělat výlet na vystoupení v Mnichově nebo Varšavě.

Divokej Bill – Temný král

S radostí Vás teď mohu informovat o oslavách 25 let existence kapely Divokej Bill, kterým bude patřit celý nadcházející rok. Kapela, minulý týden také zveřejnila speciální novou píseň Temný král k filmu Princezna zakletá v čase 2.

Příští roku bude kapela slavit společně s fanoušky koncertním turné, které bude čítat 25 zastávek napříč republikou. Navíc se 19. 1. 2024 se vrátí do pražské O2 areny.

Previous post <strong>Adventní kalendář Rock for People odhalil čtvrtého headlinera, je jím Machine Gun Kelly</strong>
Next post <strong><u>Vrchol koncertní sezony se blíží. Vypsaná fixa zakončí letošní úspěšnou sezonu vystoupením ve velkém sále pražské Lucerny 22. prosince 2022.</u></strong>