Sdílení

H.E.A.T. – Holliwood
Follow The Cipher – I Revive
Kabát – Rumcajs miloval Manku
Vypsaná Fixa – Detaily
Dragonland – The Power of the Nightstar
Dragonland – The Scattering of Darkness
Rybičky 48 – Jedeme dál
Ronnie Atkins – Let Love Lead The Way
Fans Of The Dark – Fantasia
Billy Idol – Running From The Ghost

Kabát – Rumcajs miloval Manku

„El Presidento“, nové album skupiny Kabát vyšlu první říjnový týden. Minule se nám do programu nevešlo, tak si o něm řekneme dnes. Na nové album Kabátu čekali fanoušci celých sedm let. A myslím, že to stálo za to. Na albu najdete tutové hity, skladby plné energie a taky kabátovského humoru, jak jste  u téhle party zvyklí. Jako první z třinácti skladeb se objevil song „Rumcajs miloval Manku“, ke kterému kapela samozřejmě natočila i videoklip.

Komu video nestačí, nechť se vyrazí na Kabáty podívat na živo. Termíny koncertů zveřejnila kapela na svém webu.

Dvojitá porce

Dragonland – The Power of the Nightstar

Dragonland – The Scattering of Darkness

Deset let bez nového studiového alba by mohlo být dostatečným důvodem k tomu, aby kapela upadla v zapomnění, pokud ovšem nezanechala ve svých fanoušcích trvalý dojem před vlastní pauzou. V případě švédského melodické metalové sestavy DRAGONLAND, která od vydání debutu „The Battle Of The Ivory Plains“ (2001) opakovaně inspiruje své fanoušky, očekávání nového materiálu rok od roku rostlo ( jejich poslední album „Under The Grey Banner“ vyšlo v roce 2011 ).

Toto očekávání vyvrcholilo 14. října, kdy vyšlo deset let očekávané album „The Power Of The Nightstar“.  Nahrávka obsahuje dvanáct skladeb (plus dvě bonusové skladby) a působivě ilustruje, že DRAGONLAND nadále patří mezi nejenergičtější a nejvášnivější kapely svého žánru.

Celý článek najdete ZDE

Rybičky 48 – Jedeme dál

Živoucí legenda tuzemského punk-rocku, kutnohorská kapela Rybičky 48 se na hudební scéně úspěšně pohybuje přes 20 let a kromě dlouho očekávaného koncertu v o2 aréně potěšila fanoušky novou deskou. I když novou…

Fanoušci na ní najdou zbrusu nový song a již známé songy.

Na desce hostují Pokáč, Marek Ztracený, Bára Zemanová nebo Vašek Bláha z Divokýho Billa

Aby toho nebylo málo, tak vzniká i dokument mapující kariéru české kapely a Kuba Ryba se nechal slyšet, že se snímek bude hemži zábavnými příhodami. “Někdy si říkám, jak je vlastně možný, že jsme to přežili,” dodává Kuba s úsměvem.

Ronnie Atkins – Let Love Lead The Way

Respektovaný dánský hardrockový zpěvák a skladatel Ronnie Atkins vydal své poslední studiové album „Make It Count“ 18. března 2022. Elektrizující melodické hardrockové mistrovské dílo přišlo téměř rok na den po vydání posledního Atkinsova sólového alba, kritikou uznávaného „One Shot“. A nyní, stejně jako u „One Shot“, Atkins chystá vydání doprovodného EP k „Make It Count“. EP „Symphomaniac“ obsahuje orchestrální verze čtyř skladeb z „Make It Count“: Rising Tide, Make It Count, Let Love Lead The Way a Unsung Heroes. Novinka vyjde 18. listopadu

TRACKLIST

1. Rising Tide (Orchestra Version)
2. Make It Count (Orchestra Version)
3. Let Love Lead The Way (Orchestra Version)
4. Unsung Heroes (Orchestra Version)

LINEUP

Ronnie Atkins
Lars Winter
Morten Sandager
Linnea Vikström Egg

Fans Of The Dark – Fantasia

Fans Of The Dark vydávají album „Suburbia“ a navazují na své debutové album.

Vize bubeníka Freddieho Allena je dělat to, co dělaly velké hardrockové a metalové kapely 70. a 80. let, tedy neustále pracovat na svém řemesle a pravidelně vydávat novou hudbu. V souladu s touto vizí se kapela pustila do práce na svém druhém albu rychle po vydání svého stejnojmenného debutu. „Suburbia“ následuje víceméně přesně rok po zmíněném debutu „Fans Of The Dark“, který vyšel na podzim roku 2021.

„Je to v podstatě sourozenec prvního alba s podobnými tématy a nápady, ale tentokrát jde hlouběji do světa, kde většina z nás vyrostla a kde jsme se poprvé dostali do kontaktu s tvrdou rockovou hudbou, hororovými filmy na VHS, Teenagerské kultuře 80. let a všemu ostatnímu, co nás formovalo“, říká o „Suburbii“ Freddie Allen, hlavní skladatel a zakladatel kapely.

Více o albu se dočtete ZDE

Příště Vám představím nový singl od Stratovarius, představíme si nové album Five Finger Death Punch, a zahrajeme cover verzi hitu „Vymyslená“

Nenechte si ujít Playlist Music

Zde najdeš záznam pořadu

Playlist music 42/2022

Playlist Music

Hudební tipy, novinky, informace a zajímavosti z hudebního světa

Vysílací časy pořadu na Rádiu HEY:
Premiéra: Neděle: 15:00 – 16:00 hodin,
Reprízy: Pondělí: 01:00 – 02:00 | Úterý: 05:00 – 06:00 | Sobota: 14:00 – 15:00 hodin

Kontakt:

  • náměty a připomínky
  • nominace kapel a interpretů do pořadu
  • informace
  • dotazy

e-mail: redakce@playlistmusic.cz

tel: +420 603 424 623

WEB:

www.playlistmusic.cz

Previous post Fans Of The Dark vydávají album „Suburbia“ a navazují na své debutové album.
Next post Rybičky 48 hlásí: vyprodanou halou nic nekončí!