Sdílení

Playlist Music no.37 představuje nové album Thundermother, nový singl Within Temptation a nejnovější album Ozzy Osbourna..

Guano Apes – Fire In Your Eyes
Treat – World Of Promises
Thundermother – I Don’t Know You
H.E.A.T. – Back to the Rhythm
Asking Alexandria – Alone Again
Nordic Union – This Means War
Ozzy Osbourne – One of those Days
Bonfire – The First Time
Within Temptation – Don’t Pray For Me.
Dragony – Love You to Death


Poslechni si Playlist Music


Thundermother – I Don’t Know You

Málokterý hardrockový počin zaznamenal v posledních letech takový vzestup jako čistě ženská rocková kapela Thundermother. Po jejich posledním albu „Heat Wave“ (2020), které bylo s nadšením přijato jak fanoušky, tak mezinárodním hudebním tiskem, vydala švédská rocková kapela 19. srpna 2022 své očekávané nové album „Black And Gold“. Já z něj pro dnešek vyberu druhý singl „I Don’t Know You“.

Kytaristka Filippa Nässil prozrazuje: „Každý ve svém životě potkal někoho, kdo v něm vyvolal to nejhorší. Tohle je náš drzý způsob, jak ten příběh vyprávět. Doufáme a věříme, že tato píseň by mohla být tématem léta 2022!“

H.E.A.T. – Back to the Rhythm

Slavná švédská rocková stálice H.E.A.T přeplánovala své turné „Sign In The Northern Sky“, a po Velké Británii vyrazí v říjnu letošního roku. Přeplánované termíny turné zahrnují Leeds Warehouse (pátek 14. října), Wolverhampton KK’s Steel Mill (sobota 15. října), Swansea Patti Pavilion (neděle 16. října), Nottingham Rescue Rooms (pondělí 17. října) a London Electric Brixton (úterý 18. října) .

Zároveň tito švédští dědicové hard rocku 80. let, vydávají nové studiové album a přináší rockový letní soundtrack pro letošní rok. Dva roky po „H.E.A.T II“ kapela opět představuje album, které „nakopává prdel“.

Od počátků kapely, počínaje písní „1000 mil“ (obrovským hitem v jejich skandinávském domě v roce 2009), tisk chválí každé z alb kapely jako jedno z nejlepších rockových alb v příslušném roce vydání. Nyní se H.E.A.T vrací se svým původním zpěvákem Kennym Leckremem a bere každého na rychlou jízdu H.E.A.T City! Nejen zvukově, ale i vizuálně to kapela vytáčí o stupeň výš. Pro hudební videa i celé umělecké téma a estetiku byl vytvořen pulzující fiktivní svět, který vytváří vzrušující prostředí pro energické album kapely.

Nordic Union – This Means War

„Animalistic“ je třetí album od superskupiny Nordic Union, na které se podílí Ronnie Atkins (Pretty Maids) a Erik Martensson (Eclipse, W.E.T.). Navazuje na úspěšné album Eclipse z roku 2021 Wired a dvě nedávná sólová alba Ronnieho, One Shot (2021) a Make It Count (2022), stejně jako dvě předchozí alba.

Album „Animalistic“ vyšlo 18. srpna 2022

Ozzy Osbourne – One of those Days

Ozzy Osbourne představil nový singl „One of those Days“ a také nové album, které vyšlo 9. září a které se jmenuje „Patient No. 9.“

Mé hodnocení alba? Jedním slovem paráda.

Singl One of those Days připomíná devadesátá léta, melodický metal ve stylu Ozzmosis teď obohacuje i legendární Eric Clapton.

Ozzy Osbourne a jeho žena Sharon se rozhodli opustit Kalifornii, v níž už více než pětadvacet let žijí, a vrátit se do rodné Anglie. Jak rockový zpěvák vysvětlil v aktuálním rozhovoru, má už plné zuby střelby na veřejnosti v USA.

„Všechno je zatraceně absurdní. Je mi zle z toho, jak se každý den zabíjejí lidé. Bůh ví, kolik jich bylo zastřeleno při střelbě ve škole. Ve Vegas došlo ke střelbě i na koncertě. Je to šílenství,“ řekl bývalý zpěvák Black Sabbath v rozhovoru pro list Observer.

Tracklist: 
01. Patient Number 9 (feat. Jeff Beck) 
02. Immortal (feat. Mike McCready) 
03. Parasite (feat. Zakk Wylde) 
04. No Escape From Now (feat. Tony Iommi) 
05. One Of Those Days (feat. Eric Clapton) 
06. A Thousand Shades (feat. Jeff Beck) 
07. Mr. Darkness (feat. Zakk Wylde) 
08. Nothing Feels Right (feat. Zakk Wylde) 
09. Evil Shuffle (feat. Zakk Wylde) 
10. Degradation Rules (feat. Tony Iommi) 
11. Dead And Gone 
12. God Only Knows 
13. Darkside Blues

Within Temptation – Don’t Pray For Me.

Within Temptation vydali nový singl s názvem Don’t Pray For Me. V posledních letech se nizozemští symfoničtí metalisté rozhodli vydat spíše sérii singlů než celá alba a Don’t Pray For Me následuje úspěšnou sérii písní Entertain You, The Purge a Shed My Skin.

Letos se Within Temptation vydají ještě na festivalové turné po USA s Iron Maiden, než konečně podniknou své společné turné s Evanescence. Zatímco se kapela v poslední době soustředila hlavně na vydávání singlů, věří se, že nové studiové album od Within Temptation brzy vyjde.

Previous post Hairy Groupies v Playlist Music na Rádiu HEY!
Next post Tomáš Hanák jako zombie Mozart u Wohnoutů