Playlist Music ( On Air ) – 15 / 2022 ( 16. 04. 2022 )

Sdílení

A New Revenge – Never Let You Go … Hudební tip
Red Hot Chili Peppers – Black Summer … Novinka
Bryan Adams – Never Gonna Rain … Novinka
Petr Janda – Hrací skříňka … Novinka
H.E.A.T. – Nationwide … Novinka
Five Finger Death Punch – AfterLife … Novinka
Civil War – Invaders … Novinka
Team – Nároční … Výročí
Nazareth – Runaway … Novinka
DragonForce – My Heart Will Go On (Céline Dion cover) … 15.4.1912 potopení Titanicu

Red Hot Chili Peppers – Black Summer   …   Novinka

Kapela Red Hot Chili Peppers za víc, než třicet let svého působení vystřídala hodně podob, několik žánrů, ale taky kytaristů. A tak se po 15 letech k legendární kalifornské skupině vrátil kytarista John Frusciante a společně nahráli novou desku. Album Unlimited Love vyšlo minulý týden.

Novinku netrpělivě očekávali snad všichni fanoušci. Kapela se znovu spojila i s producentem Rickem Rubinem a snad i díky tomu se nahrávka už nyní dostala na první místo amerického žebříčku.

Bryan Adams – Never Gonna Rain   …   Novinka

Bryan Adams se po třech letech od alba „Shine A Light“ vrátil s patnáctým studiovým albem „So Happy It Hurts“. Nahrávky vznikaly během pandemie, a tak není divu, že většinu nástrojů si kanadský hudebník natočil sám. Pouze na několika skladbách s ním na albu spolupracoval kytarista Keith Scott, a také jeho dlouholetí spolupracovníci Jim Vallance a Robert John „Mutt“ Lange. K nim se v jednotlivých písničkách připojili ještě zpěvačka Amy Wadge, Jason Evigan, Mike Elizondo, Luke Doucet z Veal a folk-rockových Whitehorse a mluveným slovem také slavný britský herec John Cleese. Album si můžete pořídit mimo jiné i na vinilu, nebo jako speciální edici.

Petr Janda – Hrací skříňka   …   Novinka

Petr Janda chystá sólové album ke svým narozeninám

Legenda českého rocku i popu brzy oslaví 80. narozeniny. K nim si nadělil sólové album s mladými hudebníky i mnoha významnými hosty. Ponese název Asi se mi nebude chtít a jeho autor jako předzvěst představuje píseň s názvem „Hrací skříňka“.

H.E.A.T. – Nationwide   …   Novinka

Kapela H.E.A.T. je zpět, a to s původním zpěvákem Kennym Leckremem v čele a oznamuje termín vydání svého nového alba. Rovnou přichází s novým singlem „Nationwide“, která zároveň odstartuje turné kapely. Album „Force Majeure“ je nachystáno na 5. srpna.

Five Finger Death Punch – AfterLife   …   Novinka

Multiplatinová hardrocková kapela Five Finger Death Punch vydala titulní song z připravovaného devátého studiového alba „AfterLife“. Současně s tím kapela zveřejnila detaily nadcházejícího turné po Severní Americe, včetně toho, že na turné ji doplní rockové ikony Megadeth s další podporou od The Hu a Fire From The Gods. Mimohodem vstupenky se začaly prodávat v pátek 15. dubna na stránkách kapely. Další termíny kapela zveřejní příští týden. Na ty známé se zatím můžete podívat na webu playlistmusic.cz

Civil War – Invaders   …   Novinka

Švédská powermetalová úderka Civil War – založená bývalými členy Sabaton – se vrací s 10 novými válečnými hymnami na jejich novém albu „Invaders“. Termín vydání je plánovaný na 17. června.

Jako první singl vydávají titulní skladbu „Invaders“, ​​která vypráví o legendárním vítězství domorodých Američanů v bitvě u Wabash a jde o první ochutnávku toho, co mohou fanoušci od nového alba očekávat.

Team – Nároční   …   Výročí

Je to až k neuvěření, jak to letí, ale 11. dubna oslavil své 60. narozeniny zpěvák, muzikant, kterého můžeme bez nadsázky nazvat idolem devadesátých let, Pavol Habera. Vynikající slovenský muzikant a skladatel, který doslova uhranul tisíce fanynek. A mimo jiné byl ve své době též nepřehlédnutelný díky poznávacím znamením, kterými nepochybně byly dlouhé vlasy, džínové kraťasy a bílé ponožky. To se prostě v devadesátkách tak nosilo.

Nazareth – Runaway   …   Novinka

Legendární skotská rocková kapela Nazareth vydala v pátek nové album „Surviving The Law“. Nedávno vyšel druhý singl „Runaway“. Muziku nabízím tady a teď, na lyric video se podívejte na našem webu playlistmusic.cz, kde najdete i článek týkající se nové desky.

Previous post PETR JANDA CHYSTÁ SÓLOVÉ ALBUM KE SVÝM NAROZENINÁM
Next post MARCO MENDOZA (USA) – Euro Tour 2022