Sdílení

Aktuální Playlist Music přináší hned na úvod dvě hudební novinky, tou první je Fist by Fist od Powerwolf  tou druhou „The Writing On The Wall“, song, který je předzvěstí očekávaného alba Iron Maiden. Hostem Playlist Music bude tentokrát Miloš Zubr a představí nám novinky v projektu Kluboofka…

NOVINKA

POWERWOLF ft. Matthew Kiichi Heafy – Fist By Fist (Sacralize Or Strike)

Už před nějakým časem jsme vás informovali o tom, že na pulty se chystá albová novinka německých symfoniků Powerwolf „Call of the Wild“. Dočkali jsme se a album vyšlo v pátek 16. července. Kapela ještě s předstihem představila song „Fist by Fist (Sacralize or Strike)“, ten je součástí bonusového disku „Missa Cantorem“. Na něm najdete skladby, které pro Powerwolf nahráli jejich kolegové a přátelé. V případě „Fist by Fist (Sacralize or Strike)“ je to Matt Heafy z Trivium, který je velkým fanouškem německé kapely Powerwolf.

NOVINKA

Iron Maiden – The Writing On The Wall

Nový singl Iron Maiden je konečně na světě, čekali jsme na něj celých šest let a dočkali jsme se v pátek 16. července, kdy kapela novinku představila. Jmenuje se  „The Writing On The Wall“, doprovází ho precizní animovaný klip a napsal ho Bruce Dickson společně s kytaristou Adrianem Smithem.

Seznam odehraných skladeb

Eclipse – Shelter Me
Powerwolf ft. Matthew Kiichi Heafy – Fist By Fist (Sacralize Or Strike)
Gotthard – Human Zoo
Iron Maiden – The Writing On The Wall
Sum 41 – Catching Fire
Kluboofka hudební tip – Winterˇs Verge – Blood on the Foam
Kluboofka hudební tip – The Sixpounder – The New World Order
Kluboofka hudební tip – Endee – Ta Moje
Kluboofka hudební tip – Torrax – Nech je vzplát
Bruce Springsteen – Glory Days

Previous post T.N.S. vydává nové album!
Next post Skupina IRON MAIDEN oznámila vydání nové desky.