Sdílení

Už samotný úvod aktuálního vydání Playlist Music Vás přesvědčí o tom, že dnešní desítka hudebních tipů bude jedna velká paráda. Australská hardrocková skupina Airbourne a Raise The Flag, famózí Freedom Call s Warriors a švédská hard rocková parta H.E.A.T. A to je teprve začátek… 

 Rammstein nedavno oznámili nová data svého turné. Mimo jiné i termín koncertu v pražských Letňanech, kde kapela odehraje svůj koncert v květnu příštího roku. Bude to po třech letech, co se Rammstein vrátí do České republiky. Bude to 15. května 2022. Rammstein aktuálně pracují na novém albu, které by se mělo objevit ještě letos. Abychom Vám zkrátili čekání, tak dnes mezi hudební tipy zařazujeme Deutschland z dva roky starého, sedmého studiového alba. 

 Pearl Jam se rozhodli, že svoje fanoušky doslova zavalí několika tisíci nahrávkami. Konkrétně to bude 5.404 živě zpívaných songů ze 186 koncertů, které kapela odehrála v letech 2000 až 2014. Tuhle hudební nálož umístí na svou nedávno spuštěnou platformu Deep. Najdete tam tedy živé verze songů například z Lisabonu, kde se Pearl Jam zastavili během svého Binaural Tour, nebo nahrávky, které pochází z Leedsu ze šňůry Lightning Bolt, na kterou skupina vyrazila před sedmi lety. 

Pearl Jam v březnu oznámili, že posouvají své turné, v rámci kterého dorazí také do Prahy. Fanoušci se tedy dočkají příští rok 22. července. 

 Kapela Wohnout v těchto dnech natáčí ve studiu SONO Records svoji desátou desku. Materiál vznikl během minulého roku, kdy se celý svět potýkal s pandemií koronaviru. Na desce bude celkem patnáct písní, a pokud vyjde i na vinylu, tak by to mohlo být dvojalbum s jedním bonusem. A to celé by kapela chtěla stihnout do prázdnin. My dnes dáme Malého prince a budeme se těšit na nové album. 

Airbourne – Raise The Flag
Freedom Call – Warriors
H.E.A.T. – Rock Your Body
Rammstein – Deutshland
Daughtry – Crawling Back To You
Pearl Jam – Speed Of Sound
Ken Hensley – Give Me A Reason (2003)
Wohnout – Dobrý ráno
Manic Street Preachers – From Despair To Where
The Rolling Stones – You Can’t Always Get What You Want

Previous post Mig 21 vydávají videoklip k nové písni TěsněVedleSebe.
Next post Kapela Sendwitch s Pekařem vydává klip Mayday, vlétě vyrazí na společnou tour