Sdílení

Playlist Music jsme tentokrát odstartovali společně s Švédskou power-metalovou skupinou Dynazty.

 Jsou ze Švédska, konkrétně ze Stockholmu. Hrají od roku 2007 a na svém kontě mají alba: The Dark Delight, Firesign, Titanic Mass, Renatus, Sultans of Sin, Bring the Thunder a Knock You Down.

Speciálním hudebním typem je tentokrát zástupce Italského metalu. Frozen Crown je italská powermetalová skupina z Milána, která se dala dohromady v roce 2017. Na první dobrou Vás zpěvem dozajista zaujme zpěvačka Giada Etro a přeslechnout nelze ani kytaristu Federica Mondelliho.

Dnešní novinkou je očekávaný studiový návrat powermetalových Helloween za účasti členů klasické sestavy zpěváka Michaela Kiskeho a kytaristy Kaie Hansena. Nové album vyjde 18. června 2021 a my dnes nabízíme první singl, kterým je nejdelší a závěrečný kousek celé kolekce, song „Skyfall“.

A v aktuálním Playlist Music se objeví například také Robert James „Bob“ Ritchie, americký muzikant a zpěvák známý pod jménem Kid Rock. All Summer Long byl jeho první celosvětový hit a vyšel v roce 2007 na albu Rock n Roll Jesus. Singl se umístil na prvním místě prodejnosti v 8 evropských zemích a v Austrálii a alba se prodalo přes 5 milionů kusů. Ve spojených státech bylo třikrát platinové.

A ještě jedna novinka. Němečtí Primal Fear vydali nové EP a z něj skladbu „I Will Be Gone“ ovšem tentokrát nahranou se zpěvačkou Tarjou Turunen.

Previous post Playlist Music | 2021 / 12 | 03.04.2021
Next post LEGENDÁRNÍ GUNS N‘ ROSES SE VRÁTÍ V ROCE 2022 DO PRAHY A NAVÁŽOU NA ZRUŠENÉ KONCERTNÍ TURNÉ Z ROKU 2020.